Συνεργάτες

Ενδιαφέρεστε να γίνετε ένας στρατηγικός εταίρος σε μια κορυφαία εκδήλωση ποδηλασίας; Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το φυλλάδιο του 2017 Σύμπραξης Διαφημιστικών Ευκαιριών Συνεργασίας της Εκδήλωσής  μας.
 

 

Είναι η στιγμή της ημέρας που όλοι περιμένουμε, κάθε μέρα πόσο μάλλον σήμερα που είναι Χριστούγεννα. Μετράμε τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα κάποιες φορές, περιμένουμε πως και πως... την ώρα που τα φώτα θα σβήσουν... κι έπειτα θα ανάψουν ξανά. Γιατί αυτή είναι η στιγμή που εδώ και 77 χρόνια, όλοι εμείς στα ΑΒ, γεμίζουμε το τραπέζι των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη και νιώθουμε μέσα μας τη ζεστασιά από 400.000/ χιλιάδες χαμόγελα.

http://www.ab.gr

 

 

Ο εκσυγχρονισμός του πλοίου μας και η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι ο στρατηγικός στόχος και η δέσμευση της εταιρείας μας. Με αυτό τον τρόπο η KEFALONIAN LINES επιδιώκει να κατακτήσει την ηγετική θέση στην αγορά των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών για το νησί της Κεφαλονιάς και τη διεύρυνση της παρουσίας της στον υπόλοιπο ελληνικό χώρο.

Οι κύριες αξίες για την KEFALONIAN LINES είναι, η παροχή υψηλού επιπέδου ακτοπλοϊκών υπηρεσιών ώστε να αντεπεξέρχονται στις ανάγκες των πελατών της, καθώς και η τήρηση υψηλού επιπέδου ασφαλείας, που διασφαλίζουν την προστασία των επιβατών και των πληρωμάτων χωρίς βεβαία να αμελούμε την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

http://kefalonianlines.com/el/

 

 

Welcome to Apostolata resorts The Apostolata Resort situated on the South-East coast of the island of Kefalonia. Is set on a hillside which slopes gently to the sea with wonderful panoramic views. Additionally, nesting grounds for the Caretta-Caretta Turtle can be found in the area. The accommodation is set on a hillside sloping gently to the Mediterranean Sea, presenting an ideal panoramic view.
The hotel offers superb accommodation for the more discerning traveller. Situated just 4km from the charming resort of Scala where there are excellent beaches and amenities. The hotel provides a complimentary bus service to Poros and Scala.

http://apostolata.gr/


 

 

 

Η εταιρεία μας είναι κοινοπραξία τριών επιβατικών οχηματαγωγών πλοίων με την επωνυμία Ταξιάρχης. Το δυναμικό της αποτελείται από το Ε/Γ Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ το Ε/Γ Ο/Γ ΑΙΝΟΣ  καί o Ε/Γ Ο/Γ ΒΑΣΟΣ Κ Τα τρία πλοία εκτελούν ολοχρονικά δρομολόγια εξυπηρέτησης επιβατών και οχημάτων , ενώνοντας τις δύο μεγαλύτερες πόλεις του νησιού το Αργοστόλι με το Ληξούρι. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιο- Οκτώβριο) o Ε/Γ Ο/Γ ΒΑΣΟΣ Κ  εκτελεί το δρομολόγιο από το λιμένα Πεσσάδας Κεφαλονίας στον λιμένα  Άγιο Νικόλα Ζακύνθου, συνδέοντας έτσι τα δύο όμορφα νησιά του Ιονίου.

http://www.ionianseaferries.com

 

Καλώς ήρθατε στο κατάστημα μας. To super market με το διακριτικο τίτλο ''ΛΕΩΝΙΔΑΣ" ειναι η μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1982 απο τους αδελφούς Λεωνίδα και Διονύσιο Κρητικό και συνεχίζει τη δραστηριότητά της μέχρι κ σήμερα υπό την ιδιοκτησία και καθοδήγηση του Σταύρου Κρητικού του Λεωνίδα. Κύριο μέλημα μας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη, αποτελεί η άμεση, συνεπής και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών του σε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η ισχυρή πελατειακή μας βάση και οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς αποτελούν για μας το εφαλτήριο να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι κ αποδοτικότεροι με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

http://www.leonidas-supermarket.gr/index.php

 

ΠΕΤΡΑΤΟΣ-ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Η Εξυπηρέτηση και οι χαμηλές τιμές είναι τα προσόντα της εταιρείας μας. Σας προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς με γνώμονα την μακροχρόνια και υγιείς συνεργασία.

Η επιχείρηση "Πετράτος Δημήτρης" ιδρύθηκε το 1999. Η έδρα της είναι στόν Πόρο Κεφαλονιάς, όπου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στεγάζονται οι αποθήκες και τα γραφεία της.Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χονδρικό&λιανικό εμπόριο ποτών,αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών,υγραερίου,προπανίου.
Με τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα της αναλαμβάνει διανομές σε ξενοδοχεία, super market, εστιατόρεια, πλοία, γιότ, καφέ-μπάρ, πισίνες με διαρκή ποιοτική εξασφάλιση των προϊόντων της. Τώρα και με νέο εξειδικευμένο  υποκατάστημα στην ΒΙΠΕ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ που  δραστηριοποιείται αμιγώς με ζωοτροφές

www.petratoskefallonia.com