Συνεργάτες

Ενδιαφέρεστε να γίνετε ένας στρατηγικός εταίρος σε μια κορυφαία εκδήλωση ποδηλασίας; Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το φυλλάδιο του 2017 Σύμπραξης Διαφημιστικών Ευκαιριών Συνεργασίας της Εκδήλωσής  μας.

To καλάθι γεμίζει & πόντους χαρίζει!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας ανταμείβουμε με μοναδικά προνόμια!

Στην ΑΒ με περισσότερο από 13.000 εργαζομένους και 365 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια έχουμε επικεντρωθεί σε πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης και σε προγράμματα αλληλεγγύης, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.
Βασικό συστατικό της προόδου μας, αποτελεί η συνεχής και αμοιβαία δέσμευση των Κοινωνικών μας Εταίρων σε δράσεις που προσβλέπουν σε ένα βιώσιμο αύριο, κυρίως στους τρεις βασικούς πυλώνες της ΑΒ: τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ
από 38 μεζούρες και πάνω κάθε μέρα!
Δείτε τις προσφορές απορρυπαντικών

http://www.ab.gr

 

 

Ο εκσυγχρονισμός του πλοίου μας και η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι ο στρατηγικός στόχος και η δέσμευση της εταιρείας μας. Με αυτό τον τρόπο η KEFALONIAN LINES επιδιώκει να κατακτήσει την ηγετική θέση στην αγορά των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών για το νησί της Κεφαλονιάς και τη διεύρυνση της παρουσίας της στον υπόλοιπο ελληνικό χώρο.

Οι κύριες αξίες για την KEFALONIAN LINES είναι, η παροχή υψηλού επιπέδου ακτοπλοϊκών υπηρεσιών ώστε να αντεπεξέρχονται στις ανάγκες των πελατών της, καθώς και η τήρηση υψηλού επιπέδου ασφαλείας, που διασφαλίζουν την προστασία των επιβατών και των πληρωμάτων χωρίς βεβαία να αμελούμε την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

http://kefalonianlines.com/el/

 

 

Welcome to Apostolata resorts The Apostolata Resort situated on the South-East coast of the island of Kefalonia. Is set on a hillside which slopes gently to the sea with wonderful panoramic views. Additionally, nesting grounds for the Caretta-Caretta Turtle can be found in the area. The accommodation is set on a hillside sloping gently to the Mediterranean Sea, presenting an ideal panoramic view.
The hotel offers superb accommodation for the more discerning traveller. Situated just 4km from the charming resort of Scala where there are excellent beaches and amenities. The hotel provides a complimentary bus service to Poros and Scala.

http://apostolata.gr/


 

 

 

Η εταιρεία μας είναι κοινοπραξία τριών επιβατικών οχηματαγωγών πλοίων με την επωνυμία Ταξιάρχης. Το δυναμικό της αποτελείται από το Ε/Γ Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ το Ε/Γ Ο/Γ ΑΙΝΟΣ  καί o Ε/Γ Ο/Γ ΒΑΣΟΣ Κ Τα τρία πλοία εκτελούν ολοχρονικά δρομολόγια εξυπηρέτησης επιβατών και οχημάτων , ενώνοντας τις δύο μεγαλύτερες πόλεις του νησιού το Αργοστόλι με το Ληξούρι. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιο- Οκτώβριο) o Ε/Γ Ο/Γ ΒΑΣΟΣ Κ  εκτελεί το δρομολόγιο από το λιμένα Πεσσάδας Κεφαλονίας στον λιμένα  Άγιο Νικόλα Ζακύνθου, συνδέοντας έτσι τα δύο όμορφα νησιά του Ιονίου.

http://www.ionianseaferries.com

 

 

 

Καλώς ήρθατε στο κατάστημα μας. To super market με το διακριτικο τίτλο ''ΛΕΩΝΙΔΑΣ" ειναι η μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1982 απο τους αδελφούς Λεωνίδα και Διονύσιο Κρητικό και συνεχίζει τη δραστηριότητά της μέχρι κ σήμερα υπό την ιδιοκτησία και καθοδήγηση του Σταύρου Κρητικού του Λεωνίδα. Κύριο μέλημα μας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη, αποτελεί η άμεση, συνεπής και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών του σε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η ισχυρή πελατειακή μας βάση και οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς αποτελούν για μας το εφαλτήριο να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι κ αποδοτικότεροι με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

http://www.leonidas-supermarket.gr/index.php

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΤΡΑΤΟΣ-ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Η Εξυπηρέτηση και οι χαμηλές τιμές είναι τα προσόντα της εταιρείας μας. Σας προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς με γνώμονα την μακροχρόνια και υγιείς συνεργασία.

Η επιχείρηση "Πετράτος Δημήτρης" ιδρύθηκε το 1999. Η έδρα της είναι στόν Πόρο Κεφαλονιάς, όπου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στεγάζονται οι αποθήκες και τα γραφεία της.Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χονδρικό&λιανικό εμπόριο ποτών,αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών,υγραερίου, προπανίου.

Με τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα της αναλαμβάνει διανομές σε ξενοδοχεία, super market, εστιατόρεια, πλοία, γιότ, καφέ-μπάρ, πισίνες με διαρκή ποιοτική εξασφάλιση των προϊόντων της. Τώρα και με νέο εξειδικευμένο  υποκατάστημα στην ΒΙΠΕ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ που  δραστηριοποιείται αμιγώς με ζωοτροφές

http://www.petratoskefallonia.com/index.php

 

 

 

 

 

 

 

Reliability| Flexibility| Excellence

The island welcomes a new boat line connecting the picturesque town of Lixouri with the capital of Argostoli. Strategically positioned at the port of Lixouri, the main offices of Vikedios Damodos offer immediate access to any information or service a traveler might need.

The modern, luxury and efficiently operated vessel makes transit a breeze and offer an enhanced passenger experience with its luxe interiors and excellent service. We do not just meet the expectations of our passengers and crew. We do our best to exceed them.

You can count on us for peace-of-mind and dependable service.

http://vikentiosdamodos.gr/

 

 

 

 

Το Dash Cafe-Bar είναι ένας χώρος που η ιδιοκτήτριά του Πηνελόπη Ταραζή ονειρεύτηκε και δημιούργησε με μεράκι, αγάπη και εμπειρία αρκετών ετών. Το Dash είναι ένας νέος πλήρως ανακαινισμένος χώρος που δεν μοιάζει με κανέναν. Μπορείτε να απολαύσετε το καλοκαιρινό αεράκι με θέα την Θάλασσα της Πόλης του Αργοστολίου παρέα με καφέ, ποτό, σνάκ και ιδιαίτερα cocktails. Η μουσική είναι ιδιαίτερη με σκοπό να σας ταξιδέψει σε διάφορα μέρη.

https://www.facebook.com/Dash-Cafe-1442016419436121/